Wie is Mister Box ?

De drijvende kracht achter Mister Box is Olivier D’Hose .

Olivier D’Hose volgde (toen de dieren nog spraken) een animatiefilmopleiding op het Rits. Hij is ondertussen al meer dan 30 jaar actief in de socio-culturele sector en het onderwijs als animator, crea-docent en vormingsdeskundige. Verder heeft hij een ruime ervaring in het ontwikkelen en begeleiden van de meest uiteenlopende crea-projecten zowel binnen scholen als voor het jeugdwerk.
Mister Box werkt enkel op aanvraag en heeft geen permanent aanbod. Elk jaar schotelen  onze vaste partners nieuwe uitdagingen voor die we met plezier aanvaarden. Hierdoor deden we in de voorbije jaren een ruime materialenkennis op en ontwikkelde een werkmethode, afgestemd op verschillende doelpublieken .
Wanneer er voor grotere projecten extra begeleiders nodig zijn doet Mister Box beroep op freelance-docenten waar we zelf garant voor staan.

Sleutelwoorden zijn ervaringsgericht leren, actieve en speelse doe-ateliers en vooral veel plezier en creativiteit!

Een beperkt aantal ateliers vind je terug in brochures of schoolprogrammaties van erkende organisaties. Dit geeft verenigingen en scholen de kans om beroep te doen op één van de vele subsidiëringskanalen!