Mister Box goes digital!

Zoals vele freelancers en kleine organisaties die vooral actief zijn in onderwijs, cultuur en vrije tijd werden ook bij ons alle projecten geannuleerd en dit soms tot eind april. Spijtig genoeg is er weinig plaats voor begrip en geld dus de algemene regel: niet gepresteerd = niet betalen en annulatiekosten mogen niet doorgerekend worden.

Hoedanook gezien we in de ‘creatieve’ sector zitten en we gewoon zijn om in elke tegenslag een opportuniteit te zien gaan we ook hier aan de slag. Tijd dus om binnen de ‘beperkingen’ op de proppen te komen met oplossingen. Dat is tenslotte onze job!

Mister box is reeds jaren digitaal actief, deze keer gaan we nog een stapje verder. Als je dus als organisatie, school op zoek bent naar ‘digitale’ ondersteuning voor jullie projecten of werking dan helpen we jou graag verder.

Hier een overzicht van wat er allemaal kan.

  • aanmaak webplatform/website op maat (klynt/drupal/wordpress)
  • ontwikkeling/aanmaak aantrekkelijke thematische digitale opdrachten
  • aanmaak thematische visuals, online didactisch materiaal op maat.
  • video/audio montage
  • live videoconferentie voor tips of ondersteuning

In de komende weken gaan we ook proberen om zoveel mogelijk reeds bestaand didactisch materiaal online te plaatsen.

Laat de uitdagingen maar komen, tijd zat !!!

Alvast een voorproefje met boekentips voor kinderen :