Skillslab – Muntpunt 2020

Terwijl de wereld rustig aan het ontwaken is zijn de OKAN-jongeren van Brussel volop aan de slag ! Het hele Muntpunt gebouw is hun speelterrein…alles draait rond hun dromen . Wat willen ze bereiken en wat zijn ze bereid om hun dromen en doelen te halen. Om dit alles te vertalen naar een beeld krijgen ze een reeks digitale tools en skills aangeboden… 360° fotografie, video, lasercutten, houtbewerking, en nog veel meer…
De week wordt afgesloten met een happening waar elke deelnemer zichzelf voorstelt met als vertrekpunt een deur.

Bekijk ook onze 360° foto’s.
Playlist 6 portretten online
Alle foto’s 

Skillslab ‘is een samenwerking van Steamworks, De Creatieve stem, Mister Box, Junior Mtombeini (KVS)  en wordt gesubsidieerd door het DBSF (Digital Belgian Skills Fund).